Service en

onderhoud

Zoiets doe je er niet zomaar eventjes bij. Het uitvoeren van de juiste service- en onderhoudswerkzaamheden is cruciaal voor het functioneren en continueren van de productiefaciliteiten van onze klanten. Daarom is Flowcomm Projects & Service (FCPS) opgericht. Onze merkonafhankelijke dochterorganisatie biedt klanten ondersteuning via:

Goed opgeleide servicemonteurs

Een eigen werkplaats

Lokale voorraad van reservedelen

Scholing van medewerkers

‘’Een werkplaats met goed opgeleide

service-monteurs en reserveonderdelen

lokaal op voorraad’’

Robert

Merkonafhankelijke kennis en ervaring

De markt vraagt om een partij met een breed vizier en met oog voor de lange termijn. Flowcomm Projects & Service werkt daarom merkonafhankelijk. Dat wil zeggen: onze servicemonteurs verlenen service aan geleverde producten van Flowcomm, maar ook aan componenten van andere leveranciers. Met succes: deze verbreding van het gezichtsveld leidde tot een stevige groei van het aantal service-opdrachten en een organisatie met een aanzienlijke capaciteit.

Directe levering uit voorraad

De juiste keurmerken en certificaten

Integratie van service en componenten bij nieuwe projecten

De opgedane kennis benutten we op verschillende manieren. Uiteraard bij de uitvoering van ons dagelijkse onderhouds- en servicewerk. Maar daar blijft het niet bij. Vanwege de integratie van service en componenten bij nieuwe projecten zijn we in staat om in de engineeringsfase klanten te adviseren. Vooraf weten waar je achteraf aan toe bent. Flowcomm Projects & Service maakt het mogelijk.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

DOWNLOAD DE BROCHURE

Werken aan kwaliteit

Bij ieder project werken we alleen met specialisten. Met vakmensen die onze uitgangspunten delen. Integriteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid vormen het solide fundament. We komen gemaakte afspraken altijd na en nemen de verantwoordelijkheid over het resultaat.

Meer dan 20 jaar ervaring

Vrijblijvend advies op maat